Et favicon er det lille ikon som du kan se i webbrowserens faner øverst på side og ændres alt efter hvilken side du besøger. Hvis du tilføjer en hjemmeside som bogmærke så kan de også se faviconet og hjemmesidens navn. Oftest anvender man virksomhedens logo som favicon, hvilket kan skabe et mere professionelt udtryk for besøgeren.

favicon-quickbutik-dk

Sådan uploader du et favicon i din butik:

1. Naviger til Indstillinger > Brand, klik på Åben.
  2. Lokaliser Logotyp og klik på Tilføj til favicon. Vi anbefaler formatet 130x130px.
  3. Gem og du er færdig!

Vil du anvende dig af forskellige faviconer til forskellige temaer så er det muligt. Så skal du overføre et favicon direkte i det tema du ønsker at ændre det for.

Sådan overfører du et favicon for et specifikt tema:

1. Naviger til Udseende > Tema > Tilpas tema i dit kontrolpanel.
  2. Afhængigt at tema finder du Favicon under fanerne Headersektion, Generelt, Øvrigt. Vi anbefaler formatet 130x130px.
  3. Forsikre dig at “Anvend favicon” er krydset i.
  4. Vælg og upload dit billede.
  5. Tryk Gem.

Har du ikke et favicon?

Med hjælp af denne gratistjeneste kan du enkelt skabe dit eget favicon.