Du kan forbinde din webshop til Zettle for at synkronisere lagersaldo mellem webshoppen og dit fysiske kassesystem. Dette kan være brugbart hvis du for eksempel sælger i en fysisk butik eller på en messe og du derfor vil synkronisere lagersaldo for at holde helt styr på antal produkter på lager.

Sådan aktiverer du:

1. Naviger til Indstillinger og aktiver Zettle by PayPal.
  2. Vælg om du allerede har en konto hos Zettle som du ønsker at aktivere eller vælg at oprette en konto.
  3. Klik på Aktiver og log ind med dine indlogningsoplysninger til Zettle.
  4. Der foretages nu en kontrol for at undersøge, om du har nogen eksisterende produkter hos Zettle. Du har mulighed for at matche disse med dine butiksprodukter efter eget valg.
  5. Færdigt! Integrationen er nu aktiveret og du er klar til at vælge indstillinger for hvordan den skal fungere.