Med Produktsortering gør i det muligt for jeres besøgere at sortere jeres produkter i webshoppen efter f.eks. laveste pris, højeste pris, popularitet m.m.
GIF som visar hur man sorterar i en rullgardinslista för att få fram t. ex billigast först

Sådan aktiverer du Produktsortering:

1. Naviger til indstillinger > produktsortering. Klik på switch-knappen for at aktivere funktionen.
  2. Under Sorter etter vælger i de alternativer som i vil have at jeres besøgere kan sortere produkterne efter når de er på en kategoriside i jeres webshop.
  3. Ved Placering og design bestemmer du placeringen af rullelisten for produktsortering. Angiv hvilket HTML-element du vil at rullelisten skal placeres i i, efter eller inden.
  4. Tilføj CSS-klasser til produktsorteringen. Her kan i tilføje valgfrie CSS-klasser som i kan anvende hvis i f.eks. ønsker at tilpasse produktsorteringens udseende.