I oversigten under produkter kan du enkelt både flytte, tillægge og fjerne produkter.

Sådan gør du:

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel
  2. I højre hjørne i rullelisten vælger du den kategori som du vil arbejde med
  3. I oversigten markerer du de produkter som du vil flytte ved at klikke i afmærkningsfeltet
  4. Lokaliser antalsvælgeren over afmærkningsfelterne for at udføre en ændring
  5. Her kan du vælge at Flytte dine produkter til en anden kategori. Det indebærer at produkterne flyttes fra den nuværende kategori til den nye som du vælger.
  6. Hvis du vil have at dine produkter er synlige i flere kategorier i din webshop så vælger du i stedet Føj til kategori. Dette gør at produkterne tilføjes i yderligere en kategori.