Når du har aktiveret Zettle så kan du vælge hvordan integrationen skal fungere. Der er mulighed for at anvende automatisk synkronisering af lagersaldo, nye produkter og produktændringer samt manuelle handlinger.

Indstillinger for automatisk synkronisering:

Vælger du at aktivere en af nedenstående indstillinger i integrationen så sker synkroniseringen automatisk, løbende:

Automatisk synkronisering af lagersaldo
Vælg, om du ønsker, at produkternes lagersaldo skal synkroniseres automatisk, løbende mellem Quickbutik og Zettle. Dette sker både når lagersaldoen justeres efter en ordre og ved manuelle lagerforandringer.

Automatisk synkronisering af nye produkter til Zettle
Vælg, om du ønsker, at nye produkter som oprettes i webshoppen automatisk skal oprettes hos Zettle. Dette sker så længe produktet ikke allerede eksisterer (matches med artikelnummer).

Automatisk synkronisering af produktændringer til Zettle
Vælg, om du ønsker, at produktændringer, der foretages i butikken, automatisk skal synkroniseres til Zettle.

For at produkterne kan synkronisere løbende mellem Quickbutik og Zettle, skal de først kobles sammen. Dette gøres ved at sende alle produkter fra Quickbutik til Zettle. Produkterne, der allerede findes i butikken og Zettle med samme varenummer, sendes ikke igen, men de bliver koblet sammen.

Følgende produktinformation synkroniseres til Zettle:

• Produkttitel
  • Produktbeskrivelse
  • Momsprocent
  • Varenummer
  • EAN
  • Pris
  • Valuta
  • Indkøbspris
  • Billede (kun den første produktbillede)

Manuelle handlinger:

Hvis du udfører en manuel handling, udføres dette kun en gang, når du udfører den.

Send alle produkters lagersaldo til Zettle
Send alle produkternes lagersaldo fra webshoppen til Zettle.

Send alle produkter til Zettle
Opretter alle produkter i butikken i Zettle. Hvis du har mange produkter i butikken, kan det tage lidt tid, inden alle er oprettet.

Godt at vide:

• Produkter med ubegrænset lagerbeholdning i Quickbutik vil blive synkroniseret til Zettle. Disse produkter vil ikke have lagerstyring aktiveret i Zettle (lagerbeholdningen synkroniseres ikke for disse produkter).

•  Zettle har en begrænsning på maksimalt 99 varianter og 3 produktvalg på samme produkt.

• Alle produkter i butikken skal have unikke varenumre.