Der findes forskellige beskrivelsesfelter tilgængelige i din webshop for produkter, kategorier og sider.

Sådan tilføjer du billeder i beskrivelsesfeltet:

Klik på ikonet “indsæt billede” i tekstredigeringsfeltet. Derefter har du tre forskellige alternativer for at overføre et billede.

Skärmavbild 1400-11-26 kl. 11.46.53

1. Du får et vindue fram for du kan vælge at trække og slippe dine billeder direkte fra din computer.
  2. Eller klik på ruden for at vælge en fil fra din computer.
  3. Hvis du allerede har uploadet en fil i Mediefiler kan du i stedet vælge det lille filikon som hedder “Gennemse”. Her finder du alle billeder som du har overført til webshoppens server.