Det kan du! Med den indbyggede funktion Forudbestillinger kan du sætte produkter eller varianter til at informere om at leveringstiden er længere eller sendes på et bestemt tidspunkt. Dette kan være brugbart hvis du for eksempel sælger produkter som er bestillingsvarer, tager imod forhåndsreservationer eller hvis visse produkter har en længere leveringstid.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger > Generelt og scrol ned til rubrikken Forudbestillinger.
  2. Klik på +Opret nyt valg.
  3. Udfyld den besked som du ønsker at vise på produktsiden samt om du ønsker at have et leveringsinterval.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Naviger derefter til Produkter og vælg Rediger for det produkt du ønsker at tilbyde som forudbestilling.
  6. I listen Forudbestillingsinfo vælger du hvilken besked som skal vises for produktet.
  7. Klik på Gem og derefter er det færdigt!

Dynamiske datoer:

Du kan have flere forskellige typer af forudbestillingsinformation og kan også tilføje leveringsinterval for at vise dynamiske datoer ude på produktsiden.

Følgende tags findes tilgængelig for dynamiske værdier. Disse tags skriver automatisk antal dage eller datoen for det du har angivet som leveringsinterval.

{{from}}
{{to}}
Skrives som: 7

{{from_as_date}}
{{to_as_date}}
Skrives som 2022-06-07

{{from_as_pretty}}
{{to_as_pretty}}
Skrives som 7 juni

Forslag på beskeder som kan anvendes:

Leveres mellem {{from}} – {{to}} dage
Resulterer i: Leveres mellem 3 – 5 dage

Leveres senest {{to_as_pretty}}!
Resulterer i: Leveres senest 24 juni!

Efterlader vores lager senest {{to_as_date}}
Resulterer i: Efterlader vores lager senest 2022-06-07

Sendes tidligst {{from_as_pretty}}
Resulterer i: Sendes tidligst 7 Juni

Sendes 27/08!
Resulterer i: Sendes 27/08!

Godt at vide:

• For at forudbestillingsinformationen skal vises på dine produkter så behøver Lagerstatus vises i dit tema. Dette installeres under Udseende > Tema > Tilpas tema > Produktside > Vis lagerstatus.
  • Sørg for at du har deaktiveret funktionen “udsolgt ved 0” som findes lige under lagersaldoen inde på hver variant. Denne funktion skal være deaktiveret for at forudbestillinger skal vises på dit produkt.
  • Du kan også indstille Forudbestillingsinfo på flere produkter ad gangen med Masseredigering.