Hvis du har flere produkter som du vil redigere som f.eks. at reducere prisen med 10% kan du spare tid og klik ved at masseredigere produkter i Quickbutik.

Sådan redigerer du flere produkter samtidigt:

1. Gå til Produkter.
  2. Vælg de produkter som du vil redigere.
  3. Klik på vælgeren med antal valgte og vælg Rediger.
  4. Vælg derefter hvad du vil redigere. Det er mulig at ændre alt fra produkttitler til lagersaldo, vægt og priser.

Skärmavbild 1400-11-12 kl. 16.36.13

5. Du vil nu få en oversigt over valgte produkter (og varianter hvis de er tilgængelige) hvor du kan redigere valgt indstilling.

Scenario 1: Sænk alle prisene med 10% eller 10 kr.

1. Begynd med at markere alle produkter du vil redigere og vælg Redigér > Pris
  2. Når du kommer til fanen hvor du kan masseredigere produktpriser finder du en dropdown menu øverst. Her vælger du: Sænk pris med
    Skärmavbild 1400-11-12 kl. 16.38.50
  3. Skriv derefter 10 i feltet ved siden af (eller verdien du ønsker). Vælg om det skal være 10% eller 10kr.
    Vælg også om du vil vise den gamle pris som sammenligningspris (hvis du ønsker vise gammel pris i butikken)
  4. Klik Kør.
  5. Nu kan du se prisændringerne i oversigten under.
  6. Gennemgå priserne og tryk Gem ændringer for at aktivere de nye priser.

Scenario 2: Gå tilbage til sammenligningspris

1. Begynd med at markere alle produkter du vil redigere og vælg Redigér > Pris
  2. Når du kommer til fanen hvor du kan masseredigere produktpriser finder du Vælg handling øverst. Her vælger du: Nulstil sammenligningspris som pris
    Skärmavbild 1400-11-12 kl. 16.39.39
  3. Klik på Kør.
  4. Du kan nu se prisændringerne i oversigten under.
  5. Gennemgå priserne og klik derefter på Gem ændringer for at aktivere de nye priser

Scenario 3: Øg alle priser med 10% eller 10 kr

1. Begynd med at markere alle produkter du vil redigere og vælg Redigér > Pris
  2. Når du kommer til fanen hvor du kan masseredigere produktpriser finder du en  dropdown menu øverst. Her vælger du: Øg pris med
    Skärmavbild 1400-11-12 kl. 16.41.05
  3. Vælg også om du vil vise den gamle pris som sammenligningspris (hvis du ønsker vise gammel pris i butikken)
    Skriv derefter 10 i feltet ved siden av (eller værdien du ønsker). Vælg om det skal være 10% eller 10 DKK. Vælg også om du vil vise tidligere pris som sammenligningspris.
  4. Tryk på Kør.
  5. Du kan nu se prisændringerne i oversigten under.
  6. Gennemgå priserne og klik derefter på Gem ændringer for at aktivere de nye priser.

Scenario 4: Indstil vægten for samtlige produkter til 100g

1. Begynd med at markere alle produkter du vil redigere og vælg Redigér > Vægt
  2. Når du kommer til fanen hvor du kan masseredigere produktpriser finder du en  dropdown menu øverst. Her vælger du: Indstil vægt til
  3. Skriv 100 i feltet ved siden av (eller værdien du ønsker)
  4. Tryk på Kør
  5. Alle vægtændringer kan gennemgås i oversikten under.
  6. Klik på Gem ændringer for at aktivere alle nye vægtændringer.

Scenario 5: Optimer produktlinks for SEO

1. Begynd med at markere alle produkter du vil redigere og vælg Redigér > Linkadresse (URI)
  2. Nu kommer du til siden med en oversigt over alle valgte produkters sidelinks.
  3. Gennemgå alle sidelinks og optimer dem som du ønsker.
    Optimeringstips! Hvis du har kopieret produkter, så kan det være at “kopi” findes med i nogle af produkternes links. Sørg for at fjerne dette.
  4. Klik på Gem ændringer for at aktivere alle nye links.