Der er to sektioner for produktbeskrivelse på hvert produkt. Den korte beskrivelse, som ses ved siden af produktet, samt den lange beskrivelse under produktet:

CleanShot 2023-12-13 at 11.25.59

Rediger den korte beskrivelse:

1. Naviger til Produkter i kontrolpanelet og klik på pennen ved siden af den aktuelle produkt.

2. Afkryds feltet ved “Automatisk” under Sidebeskrivelse og indtast derefter din tekst.

3. Klik på Gem.

Rediger den lange beskrivelse:

1. Indtast din tekst under Beskrivelse.

2. Klik på Gem.

Godt at vide:

Teksten under “Sidebeskrivning” bruges også af søgemaskiner. Brug derfor ord, der er relevante for dit produkt, og som dine kunder bruger, når de søger efter produktet.

For at deaktivere den korte beskrivelse, naviger til Udseende > Temaer > Tilpas tema > Produktside og afkryds feltet ved “Vis kort beskrivelse”.