Produktets sidetitel overføres automatisk fra den overskrift du giver produktet. Sidebeskrivelsen overføres automatisk fra din beskrivelse af produktet og vises ofte som en kortere beskrivelse under produktets titel og pris.

sidbeskrivning-kortare-beskrivning

Sidetitlen og sidebeskrivelsen er også til for SEO på Google og kommer til at vises der. Alt i din webshop søgeordsoptimeres automatisk uden at du behøver gøre noget specifikt. Det er dog muligt at ændre produktets titel og beskrivelse manuelt.

Sådan gør du:

1. Naviger til Produkter og vælg at redigere det ønskede produkt.
  2. Scrol ned til Søgemaskineoptimering.
  3. Her kan du vælge at fjerne krydset fra “Automatisk” for både sidetitel og sidebeskrivelse.
  4. Nu kan du skrive den tekst du vil i tekstfeltet.
  5. Klik på gem.

Godt at vide

Vi anbefaler at sidetitlen består af max 50 tegn og at side beskrivelsen består af max 156 tegn.

Det er også muligt at ændre sidetitel og sidebeskrivelse for din webshop generelt. Læs mer om hvordan du gør det her.