Du kan enkelt ændre den meddelelse som vises når et produkt et udsolgt i din webshop. Dette kan være brugbart hvis du for eksempel vil vise en specifik information for produkter som er udsolgte eller bare tilpasse meddelelsen for dig og din virksomhed.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger > Generelt i dit kontrolpanel og scrol ned til overskriften Køb & synlighed.
  2. Indsæt den meddelelse som skal vises når et produkt er udsolgt i feltet under Når et produkt er udsolgt.
  3. Scrol op igen og klik på Gem ændringer oppe i højre hjørne og det er nu færdigt!

Vil du kunne tage imod Forudbestillinger på produkter som er udsolgt? Læs mere om hvordan du aktiverer det her.