Du skaber dine produkter enkelt direkte i kontrolpanelet. Her kan du tilføje en overskrift, pris, billeder og produktbeskrivelse. Hvis produktet har forskellige valg og varianter, f.eks. størrelse og farve, kan du også tilføje det.

Sådan skaber du et produkt:

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel.
  2. Klik på knappen +Opret produkt længst oppe i højre hjørne.
  3. Tilføj en overskrift for produktet, en pris (inkl. moms), billeder, en produktbeskrivelse samt i hvilken/hvilke kategori(er) i ønsker at produktet skal findes i.
  4. Tryk Gem, du har nu skabt et produkt!

Efter at du har gemt produktet får du flere muligheder for at tilføje detaljer som lagersaldo, artikelnummer, producent m.m.

Sådan tilføjer du valg og varianter for dit produkt:

1. Lokaliser sektionen Valg og varianter og marker feltet Tilføj.
  2. Klik på knappen Opret valg og varianter.
  3. Du får nu en popup menu som beder dig om at angive Valgtitel og derefter de Valgværdier som du ønsker. Tryk enter efter hver værdi du indtaster.
  4. Derefter trykker du på Gem valg og varianter.

Du kan derefter tilføje flere valg og varianter samt pris og lagersaldo for disse varianter. Hvis du trykker på tandhjulet ved hver variant så kan du angive artikelnummer, vægt, indkøbspris og desuden tilføje et specifikt billede til hver variant. En mere detaljeret guide til, hvordan du opretter valg og varianter, findes her.

Tips

Du kan også vælge at kopiere et eksisterende produkt og på den måde skabe flere produkter hurtigere. Det gør du ved at trykke på knappen som er ved siden af swish-knappen øverst i højre hjørne.