Har du et produkt med f.eks. flere forskellige størrelser eller farver? Så kan du anvende funktionen Valg og varianter. Det giver enkelt kunden mulighed for at vælge den rette størrelse og farve for sit produkt.

Du kan skabe maksimalt fem valg (eksempelvis størrelse, farve og materiale) og et ubegrænset antal varianter (eksempelvis Medium, Blå, Bomuld)

Bemærk, at hver mulig kombination af produktvalg udgør sin egen variant, med sin egen pris og lagerbeholdningsværdi.

Sådan skaber du produkter med valg og varianter:

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel.
    2. Tryk på +Tilføj produkter.
    3. Udfyld titel og pris.
    4. Kryds i ved Tilføj under Valg og varianter.
    5. Angiv produktvalget f.eks. “Farve” og indtast derefter varianten i feltet ved siden af (Eksempelvis Blå). Hvis du vil indtaste flere varianter så trykke du enter efter hver varianter du skriver ind.
    6. Tryk på +Nyt produktvalg hvis du ønsker at tilføje flere produktvalg som eksempelvis størrelse.

Image from Gyazo

Sådan skaber du flere produktvalg for et eksisterende produkt:

Hvis du allerede har et produkt med valg og varianter så er det muligt at skabe flere.

1. Naviger til Produkter i dit kontrolpanel
  2. Tryk på rediger for det produkt du ønsker skal have flere valg og varianter
  3. Under dine valg og varianter findes der en knap hvor der står Administrér produktvalg. Tryk på den.
  4. Under Opret nyt produktvalg angiver du det valg du ønsker for produktet f.eks. materiale, og til højre angiver du en valgmulighed som f.eks. bomuld.
  5. Tryk derefter på Gem og du har nu skabt et nyt valg med en ny variant for produktet. Hvis du vil skabe flere varianter end f.eks. bomuld følger du nedenstående trin.

Sådan skaber du flere varianter for et eksisterende valg:

Hvis du allerede har et produkt med valg og varianter så er det muligt at tilføje flere varianter til dine valg.

Du behøver ikke skabe alle disse kombinationer manuelt. Hvis dit produkt f.eks. er en trøje som du pludseligt får i en ny farve, så kan du tilføje den nye farvevariation og alle størrelser vil automatisk blive koblet til alle størrelser.

1. Tryk på knappen Opret ny variant
  2. Under det produktvalg som du vil at der automatisk skal skabes nye varianter for (Eksempelvis størrelse i dette eksempel) så trykker på på Vælg: alle som du finder under feltet for produktvalger (Størrelse)
  3. Under det andet produktvalg finder du et feltet hvor du kan skrive din nye variant (som eksempelvis farve) og angiv pris. Tryk derefter på Gem
  4. Færdigt! Nu har du skabt den nye produktvariant (farve) som kombineres med alle de andre varianter som findes i de andre produktvalg (f.eks. farve).