Sidetitlen (meta title) og sidebeskrivelsen (meta description) er det som afgør hvordan din webshop vises i Googles søgeresultat og andre søgemaskiner. Dette er det første dine kunder ser når de leder efter noget på Google. Du kan se det som udstillingsvindue ud mod besøgerne i søgeresultatet.

Din sidetitel er også den som vises i browserens vindue hvis du har flere faner åbne.Skärmavbild 1400-12-24 kl. 10.15.44

Sådan ændre du webshoppens titel:

1. Naviger til Indstillinger > Søgemaskineoptimering (SEO).
  2. Vælg at fjerne krydset fra Anvend butiksnavn som butikstitel.
  3. I feltet Butikstitel ændrer du din webshops titel. Vi anbefaler at den består af max 70 tegn.
  4. Du kan vælge at fjerne krydset fra “Brug den generelle sidetitel for startsiden” hvis du vil anvende en anden unik webshopstitel specifikt for din startside.
  5. Klik på Gem. Dine ændringer ser du nu i feltet som vises under Forhåndsvisning og her kan du se hvordan det kommer til at se ud i søgeresultatet.

Sådan ændre du butikkens beskrivelse:

1. Naviger til Indstillinger > Brand.
  2. I feltet Butiksbeskrivelse ændrer du din butiks meta description. Vi anbefaler at den består af max 156 tegn. Dine ændringer ser du under Forhåndsvisning.
  3. Klik derefter på Gem.