Popups kan anvendes for at få besøgernes opmærksomhed til f.eks. information om en aktuel kampagne eller et anden vigtigt budskab. Du kan også anvende popups for at få dine besøgere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Aktiver funktionen Popups under Indstillinger > Popups og derefter trykke du på +Opret popup.

Indstillinger for popup

1. Angiv en Titel som skal vises i popupen
  2. Angiv den Besked som skal vises i popupen
  3. Du kan vælge at aktivere Et mål enten Abonner på nyhedsbrev eller Knappen klik. Hvis du anvender målet abonner på nyhedsbrev så anvendes indstillingerne som er angivet for nyhedsbrevstjenesten under Indstillinger > Nyhedsbrev.
  4. I rullelisten under For hvem skal pop-upen vises for? kan du vælge om popupen skal vises for alle besøgere, eller om popupen skal vises for samtlige besøgere som har fulgt et specifikt link til jeres webshop fra f.eks. Facebook eller Google Ads. I kan også vælge at vise popupen for besøgere når de er ved at forlade webshoppen.
  5. Vælg om popupen skal vises på alle sider eller på en specifik side. Hvis den skal vises på en specifik side angiver du URIadressen til siden eksempel vis: for at vise popupen på startsiden og /url-til-produkt for at vide popupen på en produktside (byt adressen ud mer jeres produkts URI).
  6. Vælg Begrænset tidsperiode hvis popupen skal vises under en bestemt tidsperiode, og angiv startdato og tid samt slutdato og tid.
  7. Klik på Gem ændringer.