Du redigerer og håndterer dine kategorier under Kategorier i dit kontrolpanel. Du kan skabe både hoved- og underkategorier som gør det enklere for dine kunder at finde det de søger i webshoppen.

Sådan gør du:

1. Naviger til Kategorier i dit kontrolpanel.
  2. Klik på +Opret kategori
  3. Angiv kategoriens navn som f.eks. trøjer
  4. Vælg “Underkategori til” hvis du ønsker at kategorien skal være en underkategori til en anden kategori som f.eks. “Damer”.
  5. Føj til navigation? findes for at skabe et menupunkt i navigeringen for kategorien
  6. Tryk på Gem og det er færdigt!