Hvis en anden skal overtage din webshop eller hvis I skal bytte firma er der nogle forskellige ting som du bør tænke på at ændre i kontrolpanelet.

Betaling

• Naviger til Brugerindstillinger længst oppe i kontrolpanelet. Tryk derefter på Administrér abonnement, tryk igen på Administrér abonnement i højre hjørne i popup-vinduet. I rullelisten vælger du Rediger kortoplysninger og ændrer kortoplysningerne så du undgår at blive faktureret.

Kontaktoplysninger

• Du kan ændre dine faktureringsoplysninger (oplysninger til os) ved at gå ind i rullelisten Administrer abonnement fra tidligere og vælge Rediger ejeroplysninger.
  • For at ændre udgående e-mail og hvilken e-mailadresse som anvendes ved kontakt via webshoppen så navigerer du  til indstillinger > udgående e-mail og ændrer de e-mail adresser du har angivet for kontakt og udgående e-mails, samt eventuel ordrekopier.
  • Ændre oplysningerne for kontakt som du har angivet under Indstillinger > Generelt.

Betalingsmetode

• Det er en god idé at kontakte eventuelle betalingsløsninger som f.eks. Klarna for at få information om hvordan i mest enkelt opdaterer oplysningerne. Enten så kan de ændre oplysningerne for jer eller så behøver du at opsige aftalen og den nye ejer skal ansøge om en ny aftale under Kasse > Betalingsmetode.