I dit kontrolpanel har du altid adgang til at se og downloade samtlige kvitteringer og fakturaer for betalingen af din webshop.

Sådan gør du:

1. Navigér til brugermenuen (personikonet til højre i din kontrolpanel). Tryk derefter på Brugerindstillinger.
  2. Klik på Administrér abonnement. Hvis du har afsluttet din abonnement, vil der stå Aktivér butik i stedet, men der vil ikke forekomme nogen aktivering, når du klikker på knappen.
  3. I det vindue som kommer op på skærmen ser du en liste over dine kvitteringer som du kan gemme på din computer eller udskrive.