Med Google Shopping kan du fange dine kunders opmærksomhed direkte i søgemaskinen. Ved at koble din webshop til Google Shopping har du mulighed for at gøre dine produkter synlige i Googles søgeresultat.

Sådan gør du:

1. Naviger til Salgskanaler i dit kontrolpanel
  2. Aktiver Google Shopping
  3. Klik på Forbind kategorier
  4. Vælg de kategorier du vil sælge, angiv modsvarende kategori hos Google Shopping og klik på gem.
  5. Hvis du ikke allerede har en konto hos Google Merchant kan du læse mere om hvordan du gør her.
  6. Konfigurer din Google Merchant konto ifølge anvisningerne her.
  7. Valider din butik, hvis du ikke allerede har gjort det i Google Search Console, men fire forskellige alternativer ifølge disse anvisninger. Hvis du vælger alternativer med meta-tag skal denne indsættes under Indstillinger > Egne scripts > Egne scripts (head)  i dit kontrolpanel.
  8. Følg Googles anvisninger for at sende dine produktdata.
  9. Færdigt.