Pricerunner er en tjeneste for pris- og produktsammenligning hvor konsumenterne bland andet kan finde produkter, sammenligne priser og produkternes egenskaber samt læse andre anvenderes anmeldelser af produkter og forhandlere.

Sådan aktiverer du Pricerunner:

1. Naviger til Indstillinger og aktiver Salgskanaler.
  2. Derefter tilføjes der en ny sektion i kontrolpanelets sidemenu som hedder Salgskanaler. Klik på den og aktivér den ønskede salgskanal.
  3. Der skabes automatisk en prisfil. Dette link behøver Pricerunner eller Prisjagt for at indlæse dit produktsortiment.

Hvad inkluderer prisfilen?

Via prisfilen indlæses samtlige produkter og deres varianter fra din webshop hvis de er synlige i webshoppen. Vi sender dem følgende information:

Produktnamn, Art.nr, Kategori, Pris inkl.moms, Produkt-URL, Producent, Billede-URL, I-lager, EAN-kod, Tilstand

Fragt – Til Prisjagt sendes også den billigste tilgængelige fragtpris for produktet med.

Kategori – det er Hovedkategorien som du har valgt til produktet som sendes i prisfilen.

Tilstand – produkterne tilføjes automatisk som ny tilstand. Hvis du sælger brugte varer kan du tage kontakt til vores support, så hjælper vi dig videre.