Når webshoppen er i privat mode betyder det at ingen besøgere har tilgang til din webshop, det er kun dig som kan se og navigere i webshoppen. Det kan være fordelagtigt inden du skal lancere din webshop, hvis du vil have at det kun er udvalgte kunder som har tilgang til webshoppen eller hvis du af nogen anden anledning ikke vil have besøgende i din webshop.

Sådan aktiverer du privat mode:

  1. Naviger til Indstillinger i dit kontrolpanel
  2. Lokaliser Private mode og aktiver denne.
  3. Tryk på Åben og angiv derefter kodeordet til din webshop.
  4. Tryk på Gem og du er færdig.

Du kan også se en knap som hedder Rediger landingsside. Hvis du klikker på denne så kan du redigere og designe den side som kunden lander på når du har privat mode aktiveret. Hvis du har kodeordsbeskyttet din webshop og skal redigere din landingsside, så er det vigtigt at du angiver denne tekst på den placering hvor du vil at besøgeren skal indtaste kodeordet:

{%ENTER_PASSWORD_FORM%}

Godt at vide

Hvis du ikke vælger et kodeord til din webshop så kommer siden til at være offline og hverken du eller dine besøgere kan se webshoppen. Vi vil derfor anbefale at skabe et kodeord til webshoppen. Når du senere skal tilpasse dit webshopstema så kan du indtaste dit kodeord for din webshop for at kunne redigere din startside.

Var dette til hjælp?