Når butikken er i privat mode betyder det at ingen besøgere har tilgang til din butik, det er kun dig som kan se og navigere i butikken. Det kan være fordelagtigt inden du skal lancere din butik, hvis du vil have at det kun er udvalgte kunder som har tilgang til butikken eller hvis du af nogen anden anledning ikke vil have besøgende i din butik.

Sådan aktiverer du privat mode:

  1. Naviger til Indstillinger i dit kontrolpanel
  2. Lokaliser Private mode og aktiver denne.
  3. Tryk på Åben og angiv derefter kodeordet til din butik.
  4. Tryk på Gem og du er færdig.

Du kan også se en knap som hedder Rediger landingsside. Hvis du klikker på denne så kan du redigere og designe den side som kunden lander på når du har privat mode aktiveret. Hvis du har kodeordsbeskyttet din butik og skal redigere din landingsside, så er det vigtigt at du angiver denne tekst på den placering hvor du vil at besøgeren skal indtaste kodeordet:

{%ENTER_PASSWORD_FORM%}

Godt at vide

Hvis du ikke vælger et kodeord til din butik så kommer siden til at være offline og hverken du eller dine besøgere kan se butikken. Vi vil derfor anbefale at skabe et kodeord til butikken. Når du senere skal tilpasse dit butikstema så kan du indtaste dit kodeord for din butik for at kunne redigere din startside.

Videoguide:

Kunne dette hjælpe?