Gratis levering om 3, 2, 1 er et værktøj som findes til for at opmuntre og motivere kunden til at handle mere i forbindelse med deres bestilling for at øge ordreværdien til det beløb hvor de vil få gratis levering. Funktionen er koblet til dine fragtmetoder – for at det skal fungere skal du have mindst 1 fragtmetode som har gratis fragt over et bestemt beløb aktiveret.

Sådan gør du:

1. Naviger til indstillinger og aktiver Gratis levering om 3, 2, 3 via switch-knappen og klik derefter på åben.
  2. I det første felt kan du skrive en besked som vises når kunden lægger en vare i indkøbskurven frem til at grænsen for gratis levering er opnået.
  3. I det næste felt skriver en besked om at den gratis levering er aktiveret for kundens indkøbskurv som vises når grænsen for gratis levering er nået.
  4. Angiv derefter om du ønsker at beskeden skal vises i en notifikation eller i et element. Hvis du vil vise Gratis levering 3, 2, 1 på en fast plads i butikken så vælger du “Element”  og i feltet Vælg HTML-element, som meddelelsen vises i angiver du det HTML-element hvor du ønsker at den skal vises. Det kan f.eks. være i indkøbskurven.
  5. Vælg beskedens farve.
  6. Gem. Nu er funktionen aktiveret og dine kunder får en notifikation når de nærmer sig grænsen for gratis levering samt når grænsen er nået og gratis levering er aktiveret.