Et API er en måde, hvorpå forskellige programmer kan kommunikere med hinanden. Dette giver dig frihed til at finde løsninger, der passer dig bedst. Ved hjælp af vores API er det muligt at bygge en bro til en leverandørs system, der kan håndtere produkter og lager automatisk eller hente information om ordrer.

Gennem API’et er det blandt andet muligt at:

• Oprette, administrere og opdatere ordrer.
  • Oprette, opdatere og slette produkter.
  • Oprette kategorier.

En Webhook kan betragtes som en teknisk meddelelse eller en “pling”, der informerer en tredjepart om, at der er sket noget i webshoppen. Det kan f.eks. være en ny ordre, der er kommet ind, eller en ny produkt, der er blevet oprettet.

Quickbutik API

Du finder dokumentation for Quickbutik API her.

Sådan aktiverer du vores API:

1. Gå til Indstillinger > API. Klik på switch-knappen for at aktivere og vælg Åbn.

2. Klik på Opret ny API-nøgle.

3. Marker Aktivér API-adgang. Marker Skrivbar, hvis du vil kunne oprette og opdatere butiksdata.

4. Gem API-nøglen et sikkert sted. API-nøglen vises kun én gang.

En anmodning sendes til Quickbutik, som derefter godkender denne (skrivbar).

I boksen for Skrivbar kan du se status for din anmodning – f.eks. “Afventer godkendelse” eller “Godkendt”.