Med Quickbutik AI kan du nemt oprette indhold til dine produkter, kategorier og blogindlæg. Det kan være nyttigt, hvis du ønsker at komme i gang hurtigt med indholdet til en produkttekst, en søgemaskineoptimeret beskrivelse eller forslag til et blogindlæg. Du bruger det nemt, direkte i kontrolpanelet ved at klikke på Quickbutik AI-symbolet.
Quickbutik-AI

Du har adgang til et bestemt antal ord om måneden i din abonnement til webshoppen. Med prisniveauet Startup får du 2000 ord om måneden, med Standard får du 4000 ord om måneden, og med Pro får du 8000 ord om måneden. Hvis du har brug for flere ord, kan du nemt tilføje flere gennem vores pay-as-you-go-model. Læs mere om dette her.

Sådan gør du for at oprette indhold til et produkt:

1. Gå til Produkter i kontrolpanelet og vælg det produkt, du ønsker at arbejde med.
  2. Klik på Quickbutik AI-ikonet ved produktets titel, beskrivelse eller SEO-beskrivelse.
  3. Udfyld det indhold, du vil bruge til at generere et forslag.
  4. Klik på Opret forslag.
  5. Indholdet er nu oprettet, og du kan vælge at bruge det eller generere nyt.
  6. Glem ikke at gemme produktet, når du har valgt det indhold, du ønsker at bruge.

Sådan gør du for at oprette indhold til din blog:

1. Gå til Blog i kontrolpanelet og klik på Opret blogindlæg.
  2. Klik på Quickbutik AI-ikonet ved indlæggets titel for at få forslag til, hvad det skal handle om, eller ved beskrivelsen for at oprette et indlæg ud fra titlen.
  3. Udfyld det indhold, du vil bruge til at generere et forslag.
  4. Klik på Opret forslag.
  5. Indholdet er nu oprettet, og du kan vælge at bruge det eller generere nyt.
  6. Når du er tilfreds med indholdet, skal du klikke på Gem.

Sådan gør du for at oprette indhold til en kategori:

1. Gå til Kategorier i kontrolpanelet og vælg den kategori, du ønsker at arbejde med.
  2. Udfyld det indhold, du vil bruge til at generere et forslag.
  3. Klik på Opret forslag.
  4. Indholdet er nu oprettet, og du kan vælge at bruge det eller generere nyt.
  5. Klik på Gem, når du er færdig med teksten.

Det er vigtigt at vide:

• Indholdet, der genereres, påvirkes af den information, du selv angiver. Jo mere præcis og relevant information, du giver, desto bedre indhold kan genereres for dig.
  • Vi følger og forbedrer oplevelsen i resultaterne løbende. Resultatet skal altid ses som en udgangspunkt for at finjustere og kvalitetssikre videre fra. Den store fordel ved Quickbutik AI er, at du ikke længere behøver at gøre alt selv – du kan nu få hjælp til at komme i gang med godt indhold i webshoppen, som du kan bygge videre på.
  • Quickbutik AI befinder sig i øjeblikket i en Beta-version.