Hvis du ikke vil afslutte butikken helt så har du mulighed for at pause dit abonnement for 59 kr per måned. Når du sætter dit butiksabonnement på pause vil du fortsat have adgang til kontrolpanelet og vi gemmer alt indhold og data i butikken inkl. produkter, sider, kunder, ordrer og lignende. Under perioden hvor butikken er sat på pause kan du når som helst vælge at genåbne butikken og begynde at sælge igen – eller vælge at afslutte helt.

Sådan pauser du dit abonnement:

  1. Naviger til dine brugerindstillinger som er et ikon længst oppe i kontrolpanelet.
  2. Klik på Administrér abonnement og vælg Afslut abonnement i rullelisten.
  3. Klik derefter på knappen Pause butikken og vælg gem ændringer.
  4. Færdigt. Ved næste fornyelse af dit abonnement bliver butikken sat på pause.

Godt at vide

At have din butik sat på pause indebærer at:

  • Du kan se men ikke redigere butikkens indhold så som produkter, sider, kategorier, osv.
  • Du kan ikke se eller redigere butikkens udseende.
  • Privat mode vil være aktivt så længe butikkens er sat på pause.
  • Du vil ikke have adgang til Quickbutik API.

Kunne dette hjælpe?