Ja, hvis du har en butik, hvor du sælger sæsonvarer, kan du sætte dit abonnement på pause, når det ikke er sæson. Når du sætter dit butiksabonnement på pause, vil du fortsat have adgang til kontrolpanelet, og vi gemmer alt indhold og data i butikken, inkl. produkter, sider, kunder, ordrer og lignende. Mens butikken er på pause, kan du når som helst vælge at genåbne butikken og begynde at sælge igen.

Når du ønsker at sætte din sæsonbutik på pause, kontakter du supporten, som vil hjælpe dig videre med dette.

Godt at vide

At have din webshop sat på pause indebærer at:

• Du kan se men ikke redigere webshoppens indhold så som produkter, sider, kategorier, osv.
  • Du kan ikke se eller redigere webshoppens udseende.
  • Privat mode vil være aktivt så længe webshoppen er sat på pause.
  • Du vil ikke have adgang til Quickbutik API.