Hvis du ikke vil afslutte webshoppen helt så har du mulighed for at pause dit abonnement for 59 kr per måned. Når du sætter dit webshopsabonnement på pause vil du fortsat have adgang til kontrolpanelet og vi gemmer alt indhold og data i webshoppen inkl. produkter, sider, kunder, ordrer og lignende. Under perioden hvor webshoppen er sat på pause kan du når som helst vælge at genåbne webshoppen og begynde at sælge igen – eller vælge at afslutte helt.

Sådan pauser du dit abonnement:

1. Naviger til din brugermenu, som er et ikon (ligner en person) øverst til højre i kontrolpanelet.
  2. Klik på Brugerindstillinger og derefter Administrér abonnement.
  3. Klik på Administrér abonnement og vælg Afslut abonnement i rullelisten.
  4. Klik derefter på knappen Paus webshoppen og vælg Gem ændringer.
  5. Færdigt. Ved næste fornyelse af dit abonnement bliver webshoppen sat på pause.

Godt at vide

At have din webshop sat på pause indebærer at:

• Du kan se men ikke redigere webshoppens indhold så som produkter, sider, kategorier, osv.
  • Du kan ikke se eller redigere webshoppens udseende.
  • Privat mode vil være aktivt så længe webshoppen er sat på pause.
  • Du vil ikke have adgang til Quickbutik API.