Ja. I Quickbutik kan i enkelt skabe brugerkonti for flere brugere. Dette kan være brugbagt hvis i er flere personer som arbejder med webshoppen. Det kan være at i har en person som tager sig af at håndtere ordrer mens en anden person tilpasser webshoppens udseende.

Naviger til Indstillinger > Brugerkonti for at aktivere funktionen samt at tilføje flere brugere. Når i skaber en brugerkonti kan i desuden vælge hvilke områder som brugerkontien skal have adgang til.

De forskellige områder som man kan give adgang til er følgende:

• Ordrer – kan se og håndtere ordrer.
  • Kunderegister – kan se, skabe og håndtere kunder.
  • Produkter – Skabe nye og håndtere eksisterende produkter.
  • Kategorier – Skabe nye og håndtere eksisterende kategorier.
  • Sider – Skabe og redigere sider og landingssider.
  • Blog – håndtere og skabe blogindlæg.
  • Udseende – Tilpasse webshoppens udseende, navigationen for webshoppen samt kildekodeadgang.
  • Kasse – Håndtere og skabe rabatter, fragtmetoder og betalingsmetoder.
  • Indstillinger – aktivere forskellige funktioner samt deres indehold.