Du skal ikke have en virksomhed for at starte din webshop, men det er noget vi stærkt vil anbefale at komme igang med fra starten.

Når du føler dig klar til at sælge kan det være smart at starte og registrere din virksomhed, eftersom at mange af de betalingsmetoder, som man kan aktivere til din webshop, kræver at man har et organisationsnummer for at kunne ansøge. Det er desuden fordelagtigt at have en virksomhed når det gælder skat- og momspligt for at alt skal blive korrekt med din bogføring.

Du kan givetvis starte din webshop inden du har et organisationsnummer på plads, eftersom at vi ikke har noget krav til at man skal have sin egen virksomhed for at skabe en webshop hos os.

Hvordan kommer jeg igang med min virksomhed?

Virk.dk er erhvervsstyrelsens fælles myndighed for virksomhedsinformation og tjenester for virksomheder. Her finder du værdifuld information, tips og råd til hvordan du kommer igang med din virksomhed.

skat.dk kan du også findes information om at starte og drive virksomhed.