Du skal ikke have en virksomhed for at starte din webshop, men det er noget vi stærkt vil anbefale at komme igang med fra starten.

Når du føler dig klar til at sælge kan det være smart at starte og registrere din virksomhed eftersom at mange af de betalingsmetoder som man kan aktivere til din butik kræver at man har et organisationsnummer for at kunne ansøge. Det er desuden fordelagtigt at have en virksomhed når det gælder skat- og momspligt for at alt skal blive korrekt med din bogføring.

Du kan givetvis starte din butik inden du har et organisationsnummer på plads, eftersom at vi ikke har noget krav til at man skal have sin egen virksomhed for at skabe en butik hos os.