Ja, din webshop hos Quickbutik vil altid være mobiltilpasset som standard. Alle temaer er responsive og fungerer i samtlige mobile enheder.

Godt at vide:

Med Quickbutik findes der mulighed for at redigere direkte i kildekoden som kan påvirke mobiltilpasningen som følger med som standard. Derfor anbefaler vi altid at være ekstra forsigtig med at visuelle ændringer ikke forstyrrer visse enheder.

Hvis du indsætter eksterne elementer som f.eks. Instagram-widget eller sider som viser anmeldelser (som er indsamlet af en trejdepart) på startsiden er dette muligt. Dette kan dog lede til at butikken ikke længere er mobiltilpasset hvis de eksterne elementer ikke er tilpasset til mobilen. Derfor bør du altid sikre dig at eksterne elementer som du indsætter er responsive så at de tilpasser sig efter enhedens størrelse.