Ansøgningsprocessen for at tilbyde dine kunder at betale med NETS Easy Checkout i webshoppen er opdelt i forskellige trin som du ser herunder.

Sådan ansøger og aktiverer du Nets Easy Checkout:

  1. Ansøg om NETS Easy Checkout. Du ansøger om NETS direkte i dit kontrolpanel under Kasse > Betalingsmetode. Dette gør du ved at klikke på Aktivér direkte. Du får nu en formular frem som du skal udfylde.
  2. Konto er klar til aktivering. Din konto er nu klar til at blive aktiveret og dette gør du ved at klikke på Klik her som vise i statusfeltet under “NETS-konto er klar til at aktiveres” ved siden af betalingsmetoden NETS. Her indsætter du dit ønskede kodeord og du har nu mulighed for at logge ind i dit kontrolpanel hos NETS.
  3. Log ind i dit NETS kontrolpanel. Du kan nu logge in i dit kontrolpanel hos NETS med e-mailadresse samt det valgte kodeord. Første gang du logger ind bliver du bedt om at udfylde informationer om din virksomhed samt at bekræfte den konto som du ønsker at få udbetalingerne til. Du har også mulighed for at vælge hvilke typer af betalingsmetoder som du vil tilbyde i din webshop f.eks. kortbetaling eller faktura. Til sidst skal du underskrive din aftale med NETS.
  4. Afvent godkendelse. Efter at aftalen er underskrevet og alle dine oplysninger er udfyldt kommer NETS at gennemgå oplysningerne og derefter aktivere betalingsmetoden i kassen i din webshop. OBS. For at blive godkendt kræver NETS at kontaktoplysninger samt købsvilkår er synlige i din webshop.
  5. Færdig. Nu er du klar til at modtage betalinger med NETS Easy Checkout.
  6. Vil du aktivere MobilePay via Nets? Læs hvordan du gør her. 

 

Sådan aktiverer du en eksisterende aftale med NETS Easy Checkout:

  1. Naviger til Kasse > Betalingsmetode og lokaliser NETS.
  2. Klik på Aktivér med egen aftale.
  3. Angiv dine integrationsnøgler for live-miljø. Dette er de såkaldte API-nøgler som du finder i portalen hos NETS.
  4. Klik på Aktiver.

Godt at vide:

Når du har oprettet en aftale med NETS og du ønsker at tilbyde betaling via Mobile Pay skal du kontakte NETS så at de kan tilføje Mobile Pay som et valg i kassen. Kort og faktura tilføjes automatisk ved aktivering.

Var dette til hjælp?