Med NETS Easy Checkout kan du tilbyde dine kunder at hurtigt og enkelt betale for sine ordrer med Visa, Mastercard, Visa Dankort, MobilePay samt faktura/delbetaling. Tilbagevendende kunder har desuden mulighed for at betale gennem et enkelt klik hvis de har valgt at gemme deres betalingsoplysninger. Du kan aktivere Mobilepay via din betalingsaftale med Nets.

Kortbetalinger som udføren med NETS Easy Checkout er beskyttede med 3D Secure. Dette er for at forstærke sikkerheden for betalinger og betalingsinformation samt for at øge troværdigheden overfor kunden.

NETS varetager kreditrisikoen ved fakturabetalinger så du kommer altid til at få betalt for dine gennemførte ordrer.

Du får tilgang til et kontrolpanel hos NETS hvor du enkelt kan se og håndtere alle dine ordrer. I kontrolpanelet har du også mulighed for at udskrive rapporter og salgsnotaer til din bogføring.

Hvad koster det?

Hvis du ansøger gennem os får du en meget fordelagtig aftale uden månedsgebyr og opsigelsestid. Du betaler kun når der kommer ordrer.

Transaktionsgebyr per ordre:

Kort:0,50 DKK + 1,5% eksklusiv moms

Faktura: 10.00 DKK + 2% eksklusiv moms

Månedsgebyr: 39 DKK

Det koster MobilePay:

1,50 DKK + 1,5% per transaktion + 49 DKK/mån

Sådan aktiverer du MobilePay.

 

Hvordan aktiverer jeg?

Du ansøger enkelt om en aftale med NETS direkte i Quickbutiks kontrolpanel. Hvis du allerede har en aftale med NETS Easy Checkout så kan også aktivere betalingsmetoden i din butik med den eksisterende aftale. Læs mere om hvordan du gør det her.

Var dette til hjælp?