Når du har aktiveret Shipmondo kan du vælge hvordan synkroniseringen skal fungere. Alt afhængig af hvilken metode som passer bedst for dig kan du vælge mellem at nye ordrer automatisk gemmes hos Shipmondo eller at du manuelt gør det for hver ordre.

Sådan indstiller du ordrerne til at synkroniseres automatisk:

1. Naviger til Indstillinger > Fragtbooking via Shipmondo
  2. Marker i feltet Send ordrer til Shipmondo automatisk.
  3. Klik på Gem ændringer.
  4. Færdigt. Nye ordrer sendes automatisk til Shipmondo hvor du enkelt kan udskrive dine pakkelabels.

Sådan indstiller du ordrerne til at sendes manuelt:

1. Naviger til Ordrer og vælg den ordre du ønsker at håndtere.
  2. Vælg det Fragtalternativ du ønsker at anvende samt hvilken pakketype du ønsker.
  3. Klik derefter på Opret eller Gem pakkelabel.

Hvad er forskellen mellem at oprette eller gemme pakkelabel?

Oprette pakkelabels: vælger du at skabe pakkelabels så kommer du til at kunne udskrive dem direkte fra din webshops kontrolpanel. I forbindelse med dette udføres der en booking hos Shipmondo samt gennemføres en betaling for fragten.

Gem pakkelabel: Hvis du vælger at gemme pakkelabelen så kommer ordren sendes til Shipmondo. Du kan derefter enkelt udskrive pakkelabelsen fra dit kontrolpanel.

Pakketyper

Ved at oprette pakketyper kan du enkelt sende information om forsendelsens størrelse og vægt når du udskriver pakkelabels direkte fra webshoppen. Du kan oprette flere forskellige pakketyper som du enkelt kan vælge mellem inde i dine ordrer.

Sådan opretter du pakketyper:

1. Naviger til indstillinger > Shipmondo
  2. Klik på Opret ny pakketype
  3. Udfyld felterne for bredde, højde, længde samt vægt.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Færdigt! Nu har du mulighed for at vælge om pakketypen skal være forudvalgt inde på dine ordrer.

Fragtalternativer for specifikke lande

For at optimere håndteringen af pakkesedler så kan du vælge at indstille forvalgte fragtalternativer for lande. Det alternativ du har valgt er siden forudvalgt inde på bestillingen når det er tid til at udskrive.

1. Naviger til Indstillinger > Shipmondo
  2. Under overskriften Fragtindstillinger vælger du det ønskede fragtalternativ for respektive modtagerland.
  3. Gem ændringerne.