I din webshop kan du anvende hvilken som helst fragtmetode og anvende flere på samme tid. For at kassen skal fungere skal du tilføje mindst en fragtmetode til din webshop. Den fragtmetode du tilføjer er ikke direkte forbundet med nogen fragtleverandør eller transportør men er synlig for dine kunder og er til for at du skal kunne håndtere fragten fra dit kontrolpanel.

Tilføj fragtmetode

Du kan anvende fragtmetoder med både vægtbaserede priser og faste priser. Se hvordan du skaber disse her.

Vil du tilbyde gratis fragt opretter du Fragtfrit i webshoppen. Her vil du som butiksejer stå for omkostningerne for fragten eftersom at transportøren du vælger at sende med vil tage en afgift fra dig som sender varen.

Fragt til flere lande

De lande du vil levere til vælger du at tilføje til den fragtmetode som det skal gælde for. Har du forskellige omkostninger afhængigt af landet du sender til skaber du forskellige fragtmetoder for dette. Visse funktioner som er fordelagtige når du sælger til flere lande er Flere sprog, Valutaomregner og Egne vekselkurser (fra prisniveau Standard).

Fragtaftale

Quickbutik tilbyder ingen fragtaftaler, webshoppen oprette selv en fragtaftale med en eller flere fragtfirmaer som de er intresserede i. For at sende flere pakker med en bestemt fragtleverandør skal man have en fragtaftale. En fragtaftale er en aftale mellem dig som webshopsejer og et fragtfirma. Du kan læse mere om hvordan du skaffer en fragtaftale her.

Automatiseret fragt

Tiden det tager fra at du har modtaget en ordre til at ordren er sendt til kunden undervurderes i dag af mange. For at gøre det enklere for dig har vi integrationer som gør at du kan automatisere og gøre fragten mindre tidskrævende.  Vi har en integration med Shipmondo (fra prisniveau Standard).

Fragtseddel

En fragtseddel er et dokument som indeholder detaljer og instruktioner om transporten af en forsendelse. Har du en kobling til Shipmondo kan du udskrive fragtsedler direkte via Quickbutik. Ellers udskriver du dine fragtsedler fra den fragttjeneste du anvender som f.eks. DHL eller Postnord.

Følgeseddel

Følgeseddel er det dokument for modtageren som præciserer hvad pakken indeholder. Når modtageren åbner pakken kan følgesedlen være til hjælp for en afstemning af indholdet. I Quickbutik findes en standard følgeseddel som du kan udskrive for hver respektive ordre. Det gør du inde på ordren via ikonet med en printer. Har du behov for en skræddersyet følgeseddel kan du læse mere om det her (fra prisniveau Standard).

Var dette til hjælp?