Du kan vælge enten at have en fast momssats for fragten eller at det skal beregnes proportionelt og baseres på indeholdet i ordren.

Sådan indstiller du en fast momssats for fragt:

1. Naviger til indstillinger > Generelt.
  2. Lokaliser sektionen for Moms og sæt et kryds i feltet Aktivér for fragt.
  3. Angiv momssatsen i feltet som kommer op for fragt.
  4. Klik på gem ændringer.

Sådan indstiller momsen til at beregnes proportionelt:

Hvis du sælger produkter med forskellige momssatser kan dine ordrer indeholde forskellige momssatser. Her kan du vælge at indstille momsen til at blive udregnet proportionelt. Momssatsen for fragtomkostningerne afgøres derfor ud fra momssatsen for produkterne i ordren.

1. Naviger til indstillinger > Generelt.
  2. Lokaliser sektionen for Moms og sæt et kryds i feltet Aktivér for fragt.
  3. Kryds derefter i feltet Beregn moms på fragten proportionalt. Når du vælger denne funktion så anvendes den faste momssatsen i feltet Fragt ikke længere.
  4. Klik på gem ændringer.