Det kan du. I dine fragtmetoder har du mulighed for at indstille en fragtmetode til at være synlig eller skjult for specifikke produkter i din webshop.

Særskilt fragtmetode for specifikt produkt

Med hjælp af produktspecifikke fragtmetoder er det muligt at koble specifikke fragtmetoder til specifikke produkter, så at denne fragtmetode først bliver synlig når der tilføjes et bestemt produkt i indkøbskurven.

Sådan indstallerer du produktspecifik fragtmetode:

1. Naviger til Kasse > Fragtmetoder i dit kontrolpanel.
  2. Klik på “+tilføj fragtmetode” oppe i højre hjørne.
  3. Angiv derefter de forskellige oplysninger om fragtmetoden navn, kundetype, pris osv.

Længst nede kan derefter vælge:

1. Skjul for specifikke produkter
  2. Synlig for specifikke produkter

Skjul fragtmetode for specifikke produkter

Hvis du ønsker at fragtmetoden skal være skjult for specifikke produkter fjerner du krydset fra ruden hvor der står “nej” ved Skjul for specifikke produkter. Derefter vælger du hvilke produkter du ikke vil vise fragtmetoden for. Tryk enter for hvert produkt du indtaster.

Skärmavbild 2022-05-10 kl. 10.10.25

Synliggør fragtmetode for specifikke produkter

På samme måde kan du vælge at en fragtmetode kun skal være synlig for specifikke produkter. Først skjuler du din fragtmetode fra at være synlig i kassen ved at klikke på switch-knappen længst oppe i højre hjørne.

Skärmavbild 2022-05-10 kl. 10.12.59

Derefter fjerne du krydset fra feltet “Nej” ved Synlig for specifikke produkter og vælger derefter hvilke produkter du vil at fragtmetoden skal være synlig for.

Skärmavbild 2022-05-10 kl. 10.14.03

I følge overstående eksempel er det altså muligt at tilpasse indstillingerne så at en specifik fragtmetode ikke kommer til at være synlig for mindre forsendelser (i dette eksempel øreringe), men er synlig for de større forsendelser (i dette eksempel armbånd). Du skal dog tænke på at en produktspecifik fragtmetode ikke vil være synlig i kassen hvis indkøbskurven indeholder et produkter som skjuler fragtmetoden, så du bør fundere på vilkårene så at det bliver som du har tænkt dig.

Mange muligheder med bestemte fragtmetoder for specifikke produkter

Det er muligt at variere indstillingerne på forskellige måder alt efter hvilke vilkår du ønsker at opnå inden fragtmetoden vises/skjules. Hvis du for eksempel har en fragtmetode som kun skal anvendes for et mindre antal produkter, så kan det være en god idé at skjule fragtmetoden som standard og derefter tilføje de produkter som fragtmetoden skal være synlig for. På den måde behøver du ikke tilføje lige så mange produkter manuelt.

Kort og godt findes der altså mange forskellige muligheder for at koble specifikke produkter til bestemte fragtmetoder.