Under Kasse > Fragtmetoder i kontrolpanelet finder du en oversigt over dine fragtmetoder i webshoppen. Fragtmetodernes rækkefølgen laves automatisk efter priserne, men du kan også skabe rækkefølgen manuelt. Den fragtmetode som ligger øverst i listen er det første fragtalternativ som kunden ser og det er desuden valgt fra starten.

Sådan gør du:

1. Naviger til Kasse > Fragtmetoder.
  2. Lokaliser rullelisten “Fragtmetoder sorteres efter” og vælg Manuelt.
  3. Derefter kan du klikke, flytte og slippe dine fragtmetoder i den rækkefølge som du ønsker at de skal vises i i kassen. Det gør du på knappen Træk til en ny position
  4. Ændringerne gemmes automatisk.

Skärmavbild 1400-11-15 kl. 13.47.48