Du kan udvide dit salg til flere lande og åbne op for salg til en bredere kundegruppe ved at tilbyde flere sprog i din webshop. Dette er en fordel for dig som vil ekspandere internationalt og løfte din webshop til et nyt niveau.

Sådan tilføjer du Flere sprog:

1. Naviger til Indstillinger og lokaliser funktionen Flere sprog.
  2. Aktiver Flere sprog via switch-knappen og klik på Åben.
  3. For at tillføje et nyt sprog trykker du på knappen +Nyt sprog. Vælg derefter det ønskede sprog sammen med det pågældende lands valuta. Klik Opret nyt sprog.

Sådan oversætter du et sprog:

1. For at oversætte et sprog klikker du på den blå knap til højre for sproget med to hvide pile i en cirkel.
  2. Webshoppens tekster er opdelt i to sektioner. Klik på en sektion for at starte oversætningen.
  3. Du skriver oversætningen i feltet til højre. Alternativt kan du klikke på Oversæt automatisk. Vær opmærksom på at tjekke at oversætningen er korrekt.Skärmavbild 1400-11-21 kl. 12.37.37

Sådan gør du hvis du ikke kan oversætte en sætning:

Hvis du mangler visse felter kan det være fordi du for nyligt har tilføjet indehold og derfor skal teksterne indlæses igen.

1. Under Indstilliger > Flere sprog klikker du på knappen for Indstillinger (tandhjulet) som findes ved siden af hvert sprog.
    Skärmavbild 1400-11-21 kl. 12.49.54
  2. Under rubrikken Oversættelses tags (avanceret) klikke du på Indlæs som nyt.
  • For at tekster fra startsidens sektioner samt sidefoden skal kunne oversættes så kræver det at teksten ikke overskrider 220 tegn på hovedsproget.

Sådan fungerer Sidebyggeren med Flere sprog:

Hvis en oprindelig side er lavet med sidebyggeren så skal du skabe en helt ny side på det ønskede sprog og koble siden under Sider i kontrolpanelet og derefter koble siden under Flere sprog > sektionen Sider.

Bemærk! Alle oprettede sider vil blive vist i den venstre kolonne og vil være mulige at tilknytte en oversættelse til fra den højre kolonne, selv siderne som er oprettet til et specifikt sprog. Det er kun hovedsprogssiden, der skal tilknyttes en oversat version, ikke de oversatte sider. Tilslut derfor ikke f.eks. en engelsk side til en svensk side, hvis du har svensk som hovedsprog. Denne side skal derfor ikke have en tilknyttet oversættelse.

Skärmavbild 1400-11-21 kl. 12.45.53

Tips

• Anvend webbrowserens søgefunktion for hurtigere at finde den rette sætning du vil oversætte. Så kan du se direkte om der findes et resultat af din søgning og hvor mange forekomster af det som du søgte efter som der findes på siden.
    • Tryk på Ctrl + F på computerens tastatur på PC.
    • Tryk på ⌘ (Command/cmd) + F  hvis du anvender Mac.
  • Læs hvad der er godt at tænke på hvis du sælger til flere lande her.