Ja. Med funktionen Flere sprog kan du gøre det endnu nemmere for dine besøgende at se webshoppen på et andet sprog.

Når de besøger webshoppen, vises en pop op, der informerer om, at webshoppen er tilgængelig på deres sprog og med den lokale valuta, som de nemt kan fortsætte med. Det foreslåede sprog er baseret på besøgendes IP-adresse (også kendt som Geo Location) og matcher de sprogvalg, der er tilgængelige i butikken.

Sådan aktiverer du det:

1. Gå til Indstillinger > Flere sprog.
  2. Marker afkrydsningsfeltet for at foreslå sprog og valuta baseret på besøgendes placering.
  3. Færdig!

Godt at vide:

• Den valuta, der foreslås, er den valuta, du har indstillet for sprogvalget.
  • Kundens geografiske placering styrer, hvilket sprog der vises som en mulighed.