Det kan du! Med funktionen Multibutik kan du kopiere indholdet i din eksisterende webshop for at hurtigt og enkelt at komme igang med en ny. Har du for eksempel planer om at ekspandere til et nyt marked eller starte en webshop som kun er for forhandlere, så kan dette spare dig for en hel del tid.

Det som kopieres over fra den eksisterende webshop er følgende: produkter, kategorier, det aktive tema (inklusiv eventuelle skræddersyede ændringer) samt sider.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger > Multibutik.
  2. Klik på Start en ny webshop.
  3. Angiv den nye webshops navn og vælg sprog og valuta for webshoppen. Disse informationer kan du selvfølgelig ændre senere.
  4. Klik på Kopier indhold fra hovedbutik.
  5. Vælg om du ønsker at anvende den eksisterende webshops login eller nyt.
  6. Klik på Opret webshop. Din nye webshop skabes nu og indholdet kopieres over til den nye.

Godt at vide:

• Alt efter mængden af indhold så kan det tage nogle minutter inden alt indholdet er kopieret over.