Quickbutik er tilpasset til både salg for business to consumer (B2C) og business to business (B2B). Funktionerne Indlogningskonto og Kundegrupper giver dig mulighed for at tilpasse din webshop ud fra din virksomheds behov. F.eks. hvis du henvende dig til privatpersoner, forhandlere eller begge. Ved at kombinere disse to funktioner kan du f.eks:

• Tilføje produkter specifikt til en kundegruppe
  • Lave en generel prisreduktion for indloggede kunder
  • Angive specifikke produktpriser for indloggede kunder
  • Tilføje specifikke rabatter, fragtmetoder og betalingsmetoder som kun gælder for indloggede kunder

Tilføj produkter specifikt til en kundegruppe

Med funktionen Kundegrupper kan du synliggøre produkter udelukkende for indloggede kunder. Dette kan anvendes hvis du f.eks. vil vise et anderledes sortiment for en specifik kunde. Dette er perfekt for dig med forhandlere, B2B-kunder eller for dig som har en kundeklub. Her kan du se hvordan du tilføjer et produkt til en specifik kundegruppe.

Tilpas priser for en kundegruppe

Du kan tilpasse produktpriser med en generel prisreduktion for samtlige produkter, på produktniveau, eller kombinere begge sammen. Dette kan anvendes hvis du f.eks. vil give andre priser til en specifik forhandler. Her kan du se hvordan du tilpasser priser til en kundegruppe.

Opret rabatter, fragtmetoder og betalingsmetoder som kun gælder for indloggede kunder

Via Kundegrupper kan du også tilpasse din webshop til indloggede kunder ved at skabe rabatter, fragtmetoder og betalingsmetoder som kun er synlige og kan anvendes af kunder med login-konto. Dette kan være fordelagtigt hvis du f.eks. ønsker at tilbyde anderledes rabatter som ikke kælder for ikke indloggede kunder eller hvis du vil have at en kundegruppe skal kunne betale med faktura eller hente sin vare på dit lager.

Tilbyd momsfrie køb til erhvervskunder inden for EU

Når denne funktion aktiveres, så vises et felt til momsnummer for erhvervskunder i kassen. Hvis momsnummeret er gyldigt, vil købet blive momsfrit.