Med funktionen Kundegrupper kan du enkelt tilbyde specifikke fragtmetoder eksklusivt til visse kundegrupper f.eks. forhandlere eller B2B-kunder. Når en kunde som tilhører en specifik kundegruppe logger ind i webshoppen med sin login-konto, så kan de vælge en fragtmetode som ikke findes tilgængelige for øvrige kunder. Dette kan være en god idé for dig som f.eks. vil give dine forhandlere mulighed for at hente sine varer i webshoppen eller på lager.

Sådan gør du:

1. Skab en skjult fragtmetode specifikt for dine kundegrupper under Kasse > Fragtmetoder. Klik på switch-knappen så at den bliver grå/hvis for at skjule fragtmetoden.
  2. Naviger til Indstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversigten finder du seks ikoner ved hver kundegruppe. Klik på Antal aktiverede fragtmetoder specifikt for denne kundegruppe.
  4. Nu kommer du til en oversigt med synlige fragtmetoder for den valgte kundegruppe. Vælg en fragtmetode i rullemenuen og klik på Aktiver for kundegruppe. Observer at det kun er skjulte fragtmetoder som kan aktiveres for en specifik kundegruppe

.Skärmavbild 2022-05-04 kl. 13.21.33

5. Færdig. Nu er fragtmetoden kun synlig for den specifikke kundegruppe.