Med funktionen Kundegrupper kan du enkelt tilbyde specifikke betalingsmetoder eksklusivt til visse kundegrupper f.eks. forhandlere eller B2B-kunder. Når en kunde som tilhører en specifik kundegruppe logger ind i webshoppen med sin login-konto, så kan de vælge en specifik betalingsmetode som ikke findes tilgængelige for øvrige kunder. Dette kan være en god idé for dig som f.eks. vil give dine forhandlere mulighed for at betale med faktura.

Sådan tilføjer du egen betalingsmetode specifikt til en kundegruppe:

1. Skab en betalingsmeode via Kasse > Betalingsmetode > Tilføj egen betalingsmetode med tilhørende information m.m. og klik på switch-knappen så den bliver grå/hvid for at skjule betalingsmetoden.
  2. Naviger til Indstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversigten finder du seks ikoner ved hver kundegruppe. Klik på Antal aktiverede betalingsmetoder specifikt for denne kundegruppe.
  4. Nu kommer du til en oversigt med synlige betalingsmetoder for den valgte kundegruppe. Vælg en betalingsmetode i rullemenuen og klik på Aktiver for kundegruppe. Observer at det kun er skjulte betalingsmetoder som kan aktiveres for en specifik kundegruppe.Skärmavbild 2022-05-04 kl. 13.29.44
  5. Færdig. Nu er betalingsmetoden kun synlig for den specifikke kundegruppe.