Med funktionen Kundegrupper kan du enkelt sælge produkter eksklusivt til visse kundegrupper. Når en kunde som tilhører en vis kundegrupper logger ind i webshoppen med sin login-konto, kan du vise et udvalgt sortiment for denne kunde. Dette er perfekt for dig med med forhandlere, B2B-kunder eller for dig som har en kundeklub. For at tilføje et produkt til en specifik kundegruppe skal du først aktivere funktionen og skabe din kundegruppe.

Sådan gør du:

1. Skab et produkt specifikt for en kundegruppe under Produkter i kontrolpanelet. Klik på switch-knappen så at den bliver grå/hvid for at skjule produktet.
  2. Naviger til Indstillinger > Kundegrupper.
  3. I oversigten finder du seks ikoner ved hver kundegruppe. Klik på Antal synlige produkter, der er specifikke for denne gruppe. Hvis du ikke har skabt en kundegruppe skal du gøre det først.
  4. Nu kommer du til en oversigt med synlige produkter for den valgte kundegruppe. Vælg et produkt i rullelisten og klik på Vis til kundegruppe.
    Observer at produktet skal være skjult i butikken for at kunne vælges.Skärmavbild 2022-05-04 kl. 11.06.24
  5. Færdigt. Nu er produktet kun synligt for den kundegruppe og skjult for alle andre.