Med funktionen Kundegrupper kan du skabe forskellige grupper med specielt tilpassede priser for dine kunder. Dette er en brugbar funktion for dig som sælger business to business (B2B). Du kan sælge til både privatkunder, forhandlere og skabe f.eks. en kundeklub med fordelagtige tilbud. Dette gør du ved at kombinere funktionen Login-konto og Kundegrupper så at indloggede kunder som du har tilføjet til en kundegruppe kan se andre priser, sortiment, betalingsmetoder og fragtmetoder.

Sådan kommer du igang med kundegrupper:

1. Sikre dig at du har aktiveret funktionen Login-konto.
  2. Naviger til Indstillinger, lokaliser Kundegrupper og aktiver funktionen via switch-knappen.
  3. Naviger til Kunderegister i dit kontrolpanel.
  4. Klik på knappen Kundegrupper og derefter Opret kundegruppe.
  5. Skriv et navn på din kundegruppe og eventuelt en beskrivelse som kun er synlig for dig.
  6. Du kan tilføje kunder til gruppen på tre forskellige måder:
    1. Klik på Kundeikonet i listen med kundegrupper
    2. Klik på redigeringsikonet for kundegruppen og derefter på kundeikonet.
    3. I listen med kunderegistret klikker du på en kunde og derefter + Føj til en kundegruppe
  7. Færdigt

Tilpas dine kundegrupper

Når du har skabt en eller flere grupper så kan du tilpasse mulighederne for disse ved at f.eks: