Du kan vise dine priser inkl./ekskl. moms i din webshop med hjælp af momsvælgeren. Det kan vises forskelligt alt afhængigt af hvilket tema som du har valgt for webshoppen men som regel finder du det i topsektionen i din webshop. Med momsvælgeren kan du tilbyde dine kunder at selv vælge om de vil se priserne inkl. eller ekskl. moms.

Sådan gør du:

1. Naviger til Indstillinger i kontrolpanelet og lokaliser Momsvælger.
  2. Klik på switch-knappen for at aktivere.
  3. Færdigt. Nu vises momsvælgeren i din webshop.