Hvis du skal sælge produkter til flere lande kan du tilbyde dine kunder at vælge hvilken valuta de vil se dine produkter i med hjælp af Valutaomregneren.

Sådan aktiverer du valutaomregneren:

1. Naviger til Indstillinger, lokaliser Valutaomregner. Klik på switch-knappen for at aktivere og vælg Åben.
  2. Under Vælg valutaer krydser du i de valutaer som du vil have tilgængelige som valg i din webshop.
  3. Klik på Gem.

Godt at vide

• Valutaomregneren er kun en funktion som forhåndsviser produkterne i de forskellige valutaer. Købet gennemføres i webshoppens hovedvaluta, hvilket er den sum som vises i kassen. Hvis du vil at betalingerne skal gennemføres i de forskellige valutaer og ikke kun give et fingerpeg kan du læse om det her.
  • Valutaomregneren følger børsens dagskurser og produkternes priser er derfor løbende opdateret ifølge disse valutakurser. Det er derfor ikke muligt at indstille hvor meget man vil at respektive produkt skal koste i de forskellige valutaer da de omregnes automatisk.