Gør fragthåndteringen enkel ved at forbinde webshoppen direkte til PostNord Online Porto. Dette gør det muligt for dig at  udskrive portokoder til breve og labels til pakker direkte fra webshoppens kontrolpanel – eller gemme flere fragtsedler samtidigt.

Sådan aktiverer du:

1. Naviger til Indstillinger og aktiver Fragtbookinger via PostNord.
  2. Indtast dit kundenummer samt API-nøgle. Du finder dit kundenummer i Postnords portal og din API-nøgle ved at skabe en konto her og navigere til My account > Applications.
  3. Vælg hvilken fragttjeneste samt eventuelle tillægstjenester som skal være forudvalgt.
  4. Vælg ønsket format og størrelse på fragtsedlerne.
  5. Vælg om vægten på dine forsendelser ska beregnes ud fra varernes vægt eller baseres på en standardvægt (250 g).
  6. Udfyld butikkens afsenderadresse.
  7. Klik på Gem ændringer.
  8. Færdigt! Din butik er nu koblet til PostNord.