Nedenfor følger svar på, hvad de forskellige fejlmeddelelser betyder, som kan findes i Postnords fejllog. I finder loggen ved at navigere til indstillinger > postnord > åbn log. Hør gerne af jer til supporten, hvis I ikke finder en forklaring på netop jeres fejlmeddelelse.

”Message”:”General client indata error”,”compositeFault”:{”faults”:[{”explanationText”:”Following addon(s) A4, FS not allowed for this product”
Fejlmeddelelsen tyder på, at en eller flere tillægstjenester, som du har valgt, ikke er tilgængelige for den specifikke fragttjeneste. For eksempel hvis det er en fragttjeneste, som ikke har SMS-avisering som en valgmulighed. Dette er altså regler, som Postnord har hos sig, så prøv dig gerne frem med, hvad fragttjenesten tillader af tillægstjenester.

”Message”:”General client indata error”,”compositeFault”:{”faults”:[{”explanationText”:”only currencies supported for goodsValue are EUR, SEK, NOK and DKK”,”paramValues”:[{”param”:”currency”,”value”:”USD”
Dette fejlmeddelelse skyldes, at leveringslandet er USA, og at Postnord ikke understøtter dette. Ud fra fejlmeddelelsen er den godkendte valuta EUR, SEK, NOK og DKK. Sender man pakker til andre lande, kan vi anbefale vores forbindelse til Fraktjakt eller Shipmondo, hvor man kan benytte flere fragtudbydere til flere lande.

”Message”:”General client indata error”,”compositeFault”:{”faults”:[{”explanationText”:”errorCode 2023-01-17-01, message Weight for service exceeded the max of 2 kg per item”
Fragttjenesten, som man har valgt, tillader ikke maksimalvægt over 2 kg. Varekurvens maksimalvægt er højere end så, og derfor udløses en fejlmeddelelse.

”Message”:”General client indata error”,”compositeFault”:{”faults”:[{”explanationText”:”Basic service code 19 and all consigneeCountry except SE requires a delivery party”
Dette fejlmeddelelse tyder på, at leveringslandet er i udlandet. Postnord kræver ved leverancer i udlandet, at “Delivery party” (udleveringssted) er inkluderet i informationen, og dette understøtter vi ikke i øjeblikket. Sender man pakker til andre lande, kan vi anbefale vores forbindelse til Fraktjakt eller Shipmondo, hvor man kan benytte flere fragtudbydere til flere lande.

”Message”:”General client indata error”,”compositeFault”:{”faults”:[{”explanationText”:”mandatory additional service code (FE or FR) is missing”,”paramValues”:[{”param”:”additionalServiceCode”,”value”
En tillægstjeneste kræves for den fragttjeneste, som man har valgt. Er det tjenesten Anbefalet brev, så kræves enten Faktura, uden indleveringsaftale eller Frankostempling.

Var dette til hjælp?