Når du har aktiveret PostNord i din webshop kan du enkelt begynde at udskrive dine labels og portokoder.

Sådan gør du for at oprette en pakkelabel eller portokode:

1. Naviger til Ordrer og vælg den ordre du ønsker at håndtere.
  2. Vælg hvilken fragttjeneste samt eventuelle tillægstjenester som du ønsker at anvende.
  3. Klik derefter på Opret eller Gem fragtseddel
  4. Færdigt!

Hvad er forskellen på at Oprette og Gemme label eller portokode?

Oprette pakkelabels: vælger du at oprette pakkelabels så kommer du til at kunne udskrive dem direkte fra din webshops kontrolpanel.

Gem pakkelabel: Hvis du vælger at gemme pakkelabelen så kommer ordren sendes til PostNord. Du kan enten gemme en eller flere ordrer ad gangen. Herefter udskriver du enkelt pakkelabels fra PostNords portal.

Godt at vide:

• Når en pakkelabel oprettes eller gemmes så tilføjes kollinummer og transportør automatisk til ordren.