Ja det kan du! Med MobilePay kan du tilbyde dine kunder en enkel og hurtig betaling via telefonen. For at aktivere Mobilepay i din webshop behøver du en betalingsaftale med NETS som du kan ansøge om og aktivere direkte i kontrolpanelet.

Sådan tilføjer du MobilePay i kassen via Nets:

1. Du ansøger enkelt om en aftale med NETS direkte i Quickbutiks kontrolpanel. Hvis du allerede har en aftale med NETS Easy Checkout så kan også aktivere betalingsmetoden i din butik med den eksisterende aftale. Læs mere om hvordan du gør det her.
  2. Derefter skal du tage kontakt til Nets support og bede dem om at tilføje MobilePay i din checkout.
  3. Du modtager et price appendix som du skal udfylde med dit merchant-Id.
  4. Færdigt, nu tilføjer Nets MobilePay i din kasse!

Sådan er kundens betalingsforløb:

1. Kunden vælger MobilePay i Checkout
  2. Kunden indtaster sit telefonnummer
  3. Kunden får en notifikation på telefonen fra MobilePay om betalingen
  4. Kunden har 5 minutter til at åbne appen oh swipe Godkend for at betale.
  5. Når betalingen er udført får de en kvittering på telefonen og webshoppen vil nu godkende betalingen for ordren og gå videre til siden med ordrebekræftelsen.
  6. Hurigt og enkelt – betalingen er gennemført!

1.MP test2.Skärmavbild 2022-11-11 kl. 09.06.223.MP test 14.IMG_3650

Hvad koster MobilePay?

MobilePay er et tillæg i din betalingsaftale med Nets. Hvis du ansøger gennem os får du en fordelagtig aftale:

Transaktionsgebyr per ordre:

For hver transaktion betales: 1,5 DKK + 1,5%

Månedsgebyr:

49 DKK per måned