Med Quickbutik kan du nemt tilpasse dine fragtmetoder til at gælde for bestemte postnumre. Denne vejledning hjælper dig med at opsætte fragtmuligheder, der enten er synlige for, eller skjult fra, visse postnumre.

Skjule fragtmetoder for specifikke postnumre

Hvis du vil skjule en fragtmetode for visse postnumre, kan du gøre dette ved at angive de postnumre, du ikke ønsker at sende til. Du kan bruge både jokertegn og nummerintervaller til at specificere postnumre.

Sådan gør du:

1. Gå til dine Fragtindstillinger.
2. Opret eller rediger en fragtmetode.
3. Under Postnummer-sektionen, vælg muligheden for at skjule fragtmetoden.
4. Tilføj postnumre eller nummerintervaller i feltet.

Gøre fragtmetoder synlige for specifikke postnumre

Hvis du kun vil tilbyde en fragtmetode til bestemte postnumre, kan du også konfigurere dette ved at specificere, hvilke postnumre der skal gælde. Ligesom ved skjulning kan du bruge jokertegn eller nummerintervaller.

Sådan gør du:

1. Gå til dine Fragtindstillinger.
2. Opret eller rediger en fragtmetode.
3. Under Postnummer-sektionen, vælg muligheden for at vise fragtmetoden for specifikke postnumre.
4. Indtast de postnumre eller intervaller, der skal gælde.

Godt at vide:

• For at kunne tilpasse fragtmetoder for specifikke postnumre skal du aktivere to-trins kassen.
  • Du kan bruge jokertegn (f.eks. 254* for at dække alle postnumre, der begynder med 254) og nummerintervaller (f.eks. 11130-11180).
  • Postnumre skal adskilles med komma (f.eks. 11130, 11250, 11360).
  • Det er ikke muligt at indsætte flere postnumre på én gang. Ved mange postnumre anbefales det at bruge større intervaller for hurtigere indtastning.

Relaterede links:

Hvordan vælger jeg mellem En-trins-kasse og To-trins-kasse til min butik?
Kan jeg oprette en bestemt fragtmetode for et specifikt produkt?